Vemac logo

POTRAVINY, KTORÝM MÔŽETE DÔVEROVAŤ. Veľkoobchod - maloobchod - distribúcia.

Syry

  • Tehla 45% cca 2,5kg
  • Tehla údená 45% cca 2,5kg
  • Mozzarella tehla
  • Ementaller
  • Gouda
  • Tofu neúdené porciované 150g
  • Tofu údené porciované 150g
  • Tofu neúdené plátky 1,5kg
  • Tofu údené plátky 1,5kg

  • Eidam 45% cca 2,5kg
  • Eidam údený 45% cca 2,5kg
  • Salámový neúdený cca 1,6kg
  • Mini salámový údený cca 1,6kg
  • Salámový údený cca 1,6kg
  • Gastrooštiepok
  • Mozzarella v náleve 125g
  • Mozzarella tehla 36% cca 2,5kg
  • Mozzarella blok cca 15kg
  • Madeland light plátky 100g
  • Madeland light cca 2,5kg

  • Teta - prírodný syr typu Feta, tehla cca 2kg
  • Balsyr porciovaný natur
  • Balsyr porciovaný ochutený
  • Balsyr - syr v slanom náleve, vedierko 1kg
  • Balsyr - syr v slanom náleve, vedro 5kg

  • Syr s bielou plesňou 80g
  • Syr s bielou plesňou 120g
  • Niva bochník 2,5kg
  • Niva porciovaná 115g
  • Strúhaná niva 3kg
  • Niva termizovaná vedro 1kg

  • Bryndza vážená 2kg
  • Bryndza vedro 1kg
  • Syr kravská hrudka 1-3kg
  • Mascarpone 250g, 500g
  • Tvaroh mäkký 250ml
  • Tvaroh hrudka 1-10 kg
  • Tvaroh termizovaný vedro 5kg

  • Smotanový syr trojuholník 140g
  • Smotanový syr troj.pikant 140g
  • Smotanový syr troj. Šunka 140g
  • Smotanový syr štvorec 150g
  • Tavený syr lihgt 150g
  • Smotanový syr natur črievko 90g
  • Smotanový syr šunka črievko 90g
  • Smotanový syr natur vedierko 1kg

  • Ovčí údený syr
  • Parenica neúdená 100g
  • Parenica údená 100g
  • Korbáčiky 100g
  • Syr parmezánového typu strúhaný 200g
  • Syr parmezánového typu výkroj 1kg
  • Syr parmezánového typu archívny 1kg
  • Syrová torta z pareného syru
  • Syrová torta s vlašskými orechmi 1,5kg
  • Syrová torta s nivou 1,5kg

tlačítko chcem nezáväznú ponuku

spacer

Naši hlavní partneri

© 2011 VEMAC trade & Gastro s.r.o., Ulica Slobody 30, 962 37 Kováčová fax: +421 233 204 662, e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.